From dusk 'til dawn

04:20 - tjänstgörande väckarklocka gör sitt enerverande arbete - man fumlar som om man aldrig har snoozat den någonsin tidigare för att få tyst på den. Planeterna i ens eget lilla solsystem beter sig som i vinjetterna till den underbara TV-serien 3rd Rock from the Sun.
Tänker alltid på en ledarskapslärare (idiot!?) som tyckte att alla skulle hoppa upp ur sängen och ställa sig framför fönstret och vråla "Vojne - en ny dag". Det skulle krävas en hel del olagliga kemiska grejer för att det skulle hända - inte för att jag inte ser fram mot den nya dagen.

Efter tredje snoozningen jackar första planeten in i rätt bana - just ja, det var så man satte ena foten framför den andra för att röra sig framåt. Får inte glömma att sparka upp tuppen för tjänstgöring till övriga civilisationen.
Lillkatten kikar upp, pang upp på alla fyra (hur fa'n gör han), jamar gällt och sätter i gång (den halvt maniska) strykningsceremonin. Söt.

Lommar in i badrummet, får syn på någon i spegeln. Galen inkräktare!? Hur kom han in? Älgar nästan iväg för att hämta ett slagträ, ringa 112 eller nå't - inser mycket snart att det bara är en själv, som bara delvis lyckats rycka kudden ur ansiktet.
Börjar planera Extreme Makeover. Skönt bara endagars, ingen risk för massaker - dusch räcker.
Dusch - denna underbara uppfinning!!! En efter en glider planeterna in i sina banor - hur helsike går det till. Ut kommer man som en tänkande och fungerande varelse, efter att ha gått in som en zombie, redo för livet.

Life is something that everyone should try at least once. - Henry J. Tillman
Visa fler inlägg